OR-adviseur Hielke Boersma verzorgt train de trainers
opleidingen
Jij wil werken met het 5 stappenmodel van HBU

Hielke kan jou ook leren te werken volgens dit model

Over Hielke voor jouw als trainer

HBU Training & Advies wordt gerund door mij, OR-adviseur Hielke Boersma. Iemand die begon in de economie, via de marketing overstapte naar sales en eindigde bij rechten en persoonlijke ontwikkeling (op mijn LinkedIn-profiel lees je mijn hele cv).

Nu na enkele jaren gewerkt te hebben aan diverse variaties op mijn stappenplannen, de bijbehorende kennis is en modellen ben ik tot een samenhang gekomen waar jij als trainer zo mee aan de slag kan.
Als je weet hoe het werkt is het eenvoudig toch? Zoals Cruijff zei: je ziet het pas als je het doorhebt. Zo is het ook met mijn model. Bij elke slimme zet of andere techniek zijn achterliggende gedachten die je precies die kennis geven die je nodig hebt om het enthousiast en met passie te vertellen aan jouw OR-klanten. Want het is mijn doelstelling/levensmissie: De medezeggenschap zoveel mogelijk invloed geven in Nederland. Werk jij samen met mij mee om dat doel dichterbij te brengen?

Wat kun je verwachten?

Trainen en jou dingen (aan)leren, dat doe ik op mijn geheel eigen manier. Ik werk graag met mensen die in beweging willen komen. Die durven experimenteren en openstaan voor verandering en feedback op hun aanpak willen. Mijn aanpak vraagt naar mijn idee een andere manier kijken Mensen die ik op een humoristische wijze een spiegel mag voorhouden. Ik wil dat je naar huis gaat met een berg inspiratie en een actieplan waar je meteen mee aan de slag kunt Bij onze trainingen dus geen presentaties over wetten, regels en procedures, maar samen met jouw collega’s aan de bak met de het stappen plan, Hoofd hard en buik en al die andere begrippen die mijn methode bijzonder maakt. Er wordt serieus geleerd mét plezier. In slaap vallen is er niet bij.

De trainer heeft veel ervaring en kennis. Hij kan goed peilen waar de behoefte van de groep ligt en zorgt ervoor dat je als team echt een stap verder komt. Een cursus die zowel leerzaam als leuk is.

Charita Dijkgraag

Gemeente Amsterdam

Aanbod voor jou als trainer

Ik houd ervan om mijn kennis met anderen te delen. Uiteraard moet er ook een boterham op de plank. Ik combineer graag deze zaken. Dus gaan we samen aan de slag met: Overdracht van het perspectief van de methode Leren van de stappen Delen van kennis Inzicht en opvattingen aanleren Oefenen en oefeningen overgedragen krijgen Werken met het boek als leidraad Ik werk bij voorkeur met groepen dus we zullen na een aantal aanmeldingen gezamenlijk bepalen hoe en wanneer we aan de slag gaan. De leergang voorziet in een aantal dagen opleiding waarvan de start 2 dagen en daarna enkele opvolgdagen waaronder samen trainen. Dus schroom niet, meld je aan en we nemen contact op