hielke-boersma-hbuor--96x96.png

Mee regeren en vooruitzien!

delen
delen
delen
delen
Facebook

Wat komt er allemaal af op de OR de komende periode zodat je kan mee-regeren en vooruitzien? 

Veel vragen voor de OR of de medewerkers die even vooruitdenken hoe het er de komende periode uit gaan zien. Wie gaat er mee-regeren en vooruitzien? Wordt het die serieuze of die milde crisis? Maar natuurlijk ook, wat en hoe met de vakantie is voor velen een serieus onderwerp. Dit artikel gaat in op diverse aspecten waar de OR aandacht aan kan/moet (vindt ik altijd lastig om te zeggen) besteden. Wees je als OR bewust dat dit HET moment is om je te laten zien en moet mee-regeren en vooruitzien. Iedereen is persoonlijk of tezamen betrokken bij het onderwerp dus als OR kan je in deze tijd goed laten zien wat je kan betekenen voor je collega’s. Dus ook een kans om je als OR te positioneren. Om te beginnen met Pensioen… want mee-regeren is vooruitzien of niet dan?

Lees verder op mijn laatste post op linked in over Mee-regeren en vooruitzien!

Wil je meer weten zoek dan contact met Hielke

Kijk ook eens bij het overzicht van opleidingen voor de Ondernemingsraad

Basiscursus voor de nieuwe OR ondernemingsraad

Training voor de ervaren OR

Training voor de COR

Uitleg over de essentie van medezeggenschap

Reacties worden op prijs gesteld!

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x