hielke-boersma-hbuor--96x96.png

Handreiking overleg OR en bestuurder in Coronatijd

delen
delen
delen
delen
Facebook

SER publicatie over OR overleg en Bestuurder

“Handreiking overleg or en bestuurder in Coronatijd, over de gevolgen van COVID-19. Wat mag, moet en kan?”

Sinds het voorjaar 2020 zijn wij met zijn allen  in de ban geraakt van COVID-19.

Er gelden nog altijd en opnieuw beperkende maatregelen en de onzekerheid over hoe het verder moet, blijft groot.

Veel OR en bestuurders hebben samen gewerkt aan de aanpak van de crisis. Op sommige plekken is het overleg ook stil gevallen. Maar OR en bestuurders hebben zeker en vast een groter gemeenschappelijke belang dan ooit: Hoe komen we zo goed mogelijk deze moeilijke tijd door.

Handreiking overleg or en bestuurder in coronatijd

De Ser heeft een geschreven voor het overleg tussen OR en bestuurder in deze tijd. Hieronder staat in de woorden van de SER waarom deze handreiking van belang is:  “Deze handreiking van de SER-commissie Bevordering Medezeggenschap (CBM) gaat in op de rol van het overleg tussen or en bestuurder in deze crisistijd. Het gaat dan over het overleg tussen or en bestuurder, maar ook over het contact van de or met vakbonden en collega’s. Dit alles onder het motto: Wat mag, moet, kan én wat niet? De handreiking is bedoeld voor zowel or’s als bestuurders. De CBM zal de handreiking de komende periode, indien nodig, aanpassen aan de actualiteit.”

 

Als OR adviseur en trainer vind ik het van belang om met zoveel mogelijk mensen deze ‘handreiking overleg or en bestuurder in coronatijd’ te delen om het overleg en de bijdrage van de OR in deze tijd zo goed mogelijk te faciliteren.

 

Zit je met vragen over hoe jij het OR werk het beste kan doen, geef mij dan een belletje en dan help je gewoon, twijfel niet, het kost niets (behalve natuurlijke de eventuele belkosten)

 

Via  deze link vind je de website van de SER de Handreiking overleg or en bestuurder in coronatijd

Hielke

0615189257

hielke@hbuor.nl

 

Reacties worden op prijs gesteld!

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x