hielke-boersma-hbuor--96x96.png

Video Werkstress in organisaties wat kan jij als OR eraan doen

delen
delen
delen
delen
Facebook

Werkstress in organisaties, wat doe je eraan? Video/podcast opname.

Werkstress is een groot probleem, al jaren. En ook al weten we dat, het neemt toch nog toe. Van de medewerkers die verzuimen geeft 34% werkstress als reden. En de verzuimkosten door werkstress lopen op tot 3,1 miljard euro per jaar. Daarmee is stress op de werkplek beroepsziekte nummer één.

Hielke Boersma en Martine Voskuil gaan erover in gesprek hoe je deze werkstress kunt verminderen. Ligt de sleutel bij het individu of bij de organisatie? Welke rol speelt een manager? En wat kan de OR doen? Hielke heeft als trainer en coach van ondernemingsraden met dit thema te maken. Ikzelf train en coach al jarenlang werknemers om hun stressniveau te verlagen. 

In deze opname is Hielke helaas niet te zien, maar gelukkig wel te horen (je kan hem dus ook gewoon lekker als podcast luisteren). We praten binnenkort verder en dan komt Hielke zeker wel in beeld!

Hier kan je kan Martine vinden

Tips en tricks over hoe jij dit als OR op pakt? Bel of mail om even van gedachten te wisselen wat jij in jou situatie kan doen, mooi toch elkaar helpen!  

#werkstress #ondernemingsraad #worklifebalance

#coaching 

<div style="padding:75% 0 0 0;position:relative;"><iframe src="https://player.vimeo.com/video/726622288?h=93f4425d39&amp;badge=0&amp;autopause=0&amp;player_id=0&amp;app_id=58479" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;" title="OR en Werkstress"></iframe></div><script src="https://player.vimeo.com/api/player.js"></script>

Reacties worden op prijs gesteld!

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x