Incompany en maatwerktrainingen
voor de OR

Doe net als anderen die voor HBU kiezen

Tevreden cursisten
0 +
Zou mij opnieuw aanbevelen
0 %
Jaar ervaring
0
Klant­tevredenheid
0
Ik vind Hielke heel inspirerend en motiverend. Door na te denken over doelen en jaarplannen krijg je meer overzicht en inzicht!
Agnes Slotboom
Abbott Chemicals
Prettige, persoonlijke benadering waarbij de - voor ons - belangrijkste zaken aan bod kwamen en we heel concreet verder kunnen
Gerard School
My Microgroup
Het was fijn hoe je bij ons doorvroeg en daarmee ook bepaalde valkuilen van vanzelfsprekendheid bij ons doorbrak. Mooi hoe je dat deed. Doorvragend, uitdagend en met gebruik van humor. 
Carla Nicolai
Espria

Incompany/­maatwerk trainingen voor elke OR op elke plek

Incompany en Maatwerk OR- en PVT-trainingen: De Perfecte Oplossing voor Uw Ondernemingsraad

De voordelen van incompany OR-trainingen

Incompany en maatwerk voor uw OR of PVT
HBU biedt op maat gemaakte OR-trainingen en cursussen die bij uw organisatie passen. Met onze flexibele planning en locatiekeuze, kunnen wij de training verzorgen op het moment en de plek die het beste bij u passen. Steeds meer ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen kiezen voor ons uitgebreide aanbod van opleidingen in ons open programma. Echter, zij willen vaak een training of cursus die specifiek is afgestemd op hun behoeften. Daarom passen wij het programma aan en verzorgen wij de cursus of training op de door u gewenste locatie en tijdstip.

Maatwerk OR-cursussen voor beginnende en gevorderde OR-leden

OR-training en cursus op uw locatie Het is tevens mogelijk om een volledig op maat gemaakt cursusprogramma te ontwikkelen, gericht op elk denkbaar OR-thema, zowel voor beginnende als gevorderde OR-leden.

Flexibiliteit in locatiekeuze en trainingsduur


Deze training kan op uw eigen locatie plaatsvinden, of juist op een andere bijzondere locatie of online. Het grote voordeel hiervan is dat u samen met onze trainer de inhoud, aanpak, locatie en duur van de training kunt bepalen, zodat deze volledig aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Mocht u geen behoefte hebben aan een uitgebreide cursus, maar wel snel antwoord willen op specifieke vragen, dan is dat ook mogelijk. Korte vragen worden kosteloos beantwoord, terwijl voor uitgebreidere vragen kosten in rekening worden gebracht.

OR-training op maat: De perfecte oplossing voor uw ondernemingsraad

Onze incompany en maatwerk OR-trainingen bieden de perfecte oplossing voor uw ondernemingsraad. Door te kiezen voor een training die specifiek is afgestemd op uw organisatie en behoeften, zult u merken dat uw OR-leden beter toegerust zijn om hun taken effectief uit te voeren.

Persoonlijke aanpak: bepaal samen met de trainer de inhoud en aanpak


Met onze deskundige trainers en flexibele aanpak garanderen wij dat de training volledig aansluit op uw wensen, waardoor u het maximale rendement haalt uit uw investering in de ontwikkeling van uw OR.

Wat anderen meegemaakt hebben tijdens een training van HBU:

DRIE DAGEN NIET INGEKAKT
" De verfrissende manier van lesgeven, deze was duidelijk, on point en erg fijn. De cursus was 3 dagen maar ik had geen enkele keer een moment van inkakken en daardoor is mij erg veel bij gebleven en was de cursus zo efficiënt mogelijk als hij maar kon zijn. "
Sebastian Jakobsen,
Van Doorne Nieuw OR-lid
HET CURSUSPLAN IS EEN LEIDRAAD
" niet strak het cursusplan volgen (is enkel een leidraad), de punaise in de ballon, beste Robbert..... en buiten de cursus uren ook aan teambuilding doen "
Harry Rooyakkers,
(Oude Rot in het vak) Gemeente Deurne, Ervaren OR-lid
GELIJK TOEPASBAAR IN DE PRAKTIJK
" Veel geleerd en uitkomst toepasbaar in de praktijk. Ongedwongen sfeer en veel geleerd. Onder andere over hoe de communicatie te verbeteren. "
Rudi Termaat,
Kingspan, Ervaren OR-lid.

Meer weten over Incompany en maatwerktrainingen voor de OR?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarom wil je deze training volgen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen? Laat het ons weten 

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over ons aanbod? Bel, app of mail ons gerust. We helpen je graag verder. Voordat we een intake plannen, inventariseren we eerst jullie wensen en onderzoek of we een goede match zijn.

Zeer leerzaam en geen saaie les, dagen vlogen voorbij, veel gezelligheid

Starttraining (3 dagen, 8 dagdelen!)

Adrie

werkt in de 'verkeersmaatregelen'

De ultieme maatwerkcursus OR: Bereik succes met jouw ondernemingsraad

 

Inleiding

Welkom bij onze hoogwaardige maatwerkcursus voor jouw ondernemingsraad (OR), waarin we jou alle tools en kennis bieden om uit te blinken in jouw rol als lid van een ondernemingsraad. Bij HBU begrijpen we het belang van een goed functionerende OR en de cruciale rol die je als OR-lid speelt bij het behartigen van de belangen van werknemers. Met onze maatwerktraining voor de OR zorgen we ervoor dat jullie beschikken over de nodige vaardigheden en expertise om jouw taken effectief uit te voeren.

 

Waarom kiezen voor onze OR maatwerkcursus/ incompany-training ?

Onze maatwerkcursus OR onderscheidt zich van andere trainingen door zijn uitgebreide en diepgaande aanpak. We hebben jarenlange ervaring in het trainen van OR-leden en hebben ons curriculum ontwikkeld met als doel jullie te voorzien van de meest relevante en praktische kennis. Hieronder vindt je enkele redenen waarom onze maatwerkcursus OR uw ultieme keuze is:

 

1. Op maat gemaakt voor jullie organisatie

Onze cursus is volledig op maat gemaakt voor jouw specifieke organisatie. We begrijpen dat elke ondernemingsraad uniek is en zijn eigen uitdagingen heeft. Daarom stemmen we de inhoud van onze cursus af op de specifieke behoeften en doelstellingen van jullie OR. Of u nu een kleine start-up bent of een groot bedrijf, wij zorgen ervoor dat de cursus relevant en toepasbaar is voor jouw situatie.

 

2. Diepgaande kennis en expertise

Onze trainers zijn ervaren professionals met diepgaande kennis van het OR-werkveld. Ze hebben zelf jarenlange ervaring en begrijpen de complexiteit en dynamiek van het vak. Tijdens de cursus delen ze hun expertise en praktijkervaring met jullie, zodat je kunt profiteren van waardevolle inzichten en best practices.

 

3. Praktische benadering

Bij ons geloven we in een praktische benadering van leren. Onze maatwerkcursus OR is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en het toepassen van kennis in de praktijk. We gebruiken real-life scenario’s, casestudy’s en interactieve oefeningen om jullie te helpen de geleerde concepten in de eigen werkomgeving toe te passen.

 

4. Uitgebreid curriculum

Ons curriculum omvat een breed scala aan onderwerpen die essentieel zijn voor een succesvolle OR. Enkele van de onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • Rechten en plichten van de OR
  • Medezeggenschap in verschillende situaties
  • Effectieve communicatie binnen de OR en met de bestuurder
  • Omgaan met conflicten en onderhandelingen
  • Arbeidsvoorwaarden en sociale zekerheid
  • Wet- en regelgeving met betrekking tot de OR
  • Persoonlijke rol binnen de OR
  • Rol van je brein bij leren en werken in de OR

     

5. Nazorg en ondersteuning

Onze betrokkenheid bij jullie succes eindigt niet na het voltooien van de cursus. We bieden ook nazorg en ondersteuning aan onze cursisten. Je kunt altijd bij ons terecht voor aanvullende vragen, advies of begeleiding met betrekking tot jullie OR-werkzaamheden.

 

6. Een Reader als naslagwerk

Tijdens de training ontvang je een boekwerk met theorie, nalees artikelen en de mogelijkheid om aantekeningen te maken en een HBU Pen.

7.Medezeggenschap is samenwerken

We kijken uitgebreid naar de rol van de bestuurder en indien gewenst wordt deze ook direct betrokken bij de training. Dit gebeurt altijd in overleg en altijd pas na het eerste contact. Samenwerking gaat ook verder dan de bestuurder en het gaat ook om andere relevante stakeholders in de organisatie. Daar is allemaal aandacht voor als jullie dat wensen.

8. De gouden driehoek

Een ander onderwerp dat vaak nog aandacht verdient is de samenwerking met de toezichthouders. Als de OR hieraan een actieve en stimulerende invulling aan gaat geven ontstaat een steeds betere en meer volwassen verhouding tussen alle partijen. Dit komt de organisatie alleen maar ten goede.

Jullie succes is al begonnen!

Met onze maatwerkcursus OR legt je de basis voor een succesvolle OR-carrière. Je krijgt de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om jouw rol als OR-lid optimaal te vervullen. Investeer vandaag nog in jullie persoonlijke ontwikkeling en schrijf je in voor onze maatwerkcursus OR. Neem contact met ons op via het formulier en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen als OR-lid.

Conclusie

Onze maatwerkcursus OR biedt de kans om uit te blinken als lid van een ondernemingsraad. Met ons uitgebreide curriculum, deskundige trainers en praktische benadering van leren, zullen jullie alle benodigde kennis en vaardigheden verwerven om succesvol te zijn in jullie OR-werkzaamheden. Aarzel niet langer en investeer in jullie persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Neem vandaag nog contact met ons op en schrijf je in voor onze maatwerkcursus OR. Samen zorgen we ervoor dat jullie de beste resultaten behaalt in jouw rol als OR-lid samen met jullie organisatie.

Ja ik wil informatie over deze OR training