Nieuwsbrief en blogs van HBU en MZOO

HBU : Training medezeggenschap waar je leert, lacht en in actie komt !

Wat kun je verwachten?

  • Tips over je OR werk
  • Hoe kan je meer bereiken in minder tijd?
  • De achterban aantrekken doe je zo.
  • Proactief zijn
  • Actuele blogs 
 
 

HBU Nieuwsbrief en Blog

Elke brief gericht op meer resultaat voor jullie OR.

Over HBU en MZOO

HBU Training & Advies wordt gerund door mij, OR-adviseur Hielke Boersma. Iemand die begon in de economie, via de marketing overstapte naar sales en eindigde bij rechten en persoonlijke ontwikkeling (op mijn LinkedIn-profiel lees je mijn hele cv).

Voor jou lijken dit misschien rare bokkesprongen, voor mij was het allemaal heel logisch. Alles wat mij voldoening geeft, zit in deze stappen: processen verbeteren, anderen overtuigen en mensen helpen. Voeg daar het juridische element aan toe en de puzzelstukjes vielen in 2003 in elkaar: ik word trainer medezeggenschap. Sinds 2015 met mijn eigen bureau. Met HBU werk ik samen met diverse gespecialiseerde trainers en adviseurs.

En sinds kort met MZOO, hét platform voor Medezeggenschap online.

De trainer heeft veel ervaring en kennis. Hij kan goed peilen waar de behoefte van de groep ligt en zorgt ervoor dat je als team echt een stap verder komt. Een cursus die zowel leerzaam als leuk is.

Charita Dijkgraaf

Gemeente Amsterdam

HBU binnen MZOO samen met andere trainers voor continuïteit van dienstverlening en deskundigheid

Wil je een training? Ook dan kom ik eerst even langs. Wat heb jij als (C)OR of PVT nodig? Welke onderwerpen spelen? Na ons gesprek doe ik een voorstel voor een OR-opleiding op maat.

Mijn doel is dat jij na de training zelfstandig aan de slag kunt met alles wat je hebt geleerd.

Als jij specifieke onderwerpen, zoals bijvoorbeeld pensioen wilt behandelen, schakel ik een expert op dat vlak in. Ik werk namelijk niet alleen, maar heb een team van OR-adviseurs om me heen, elk met hun eigen expertise. Zo weet jij zeker dat er altijd iemand voor de groep staat die écht verstand van jouw zaken heeft.