Basiscursus open inschrijving voor de ondernemingsraad

Een vliegende start voor jou in de OR

Tevreden cursisten
0 +
Zou mij opnieuw aanbevelen
0 %
Jaar ervaring
0
Klant­tevredenheid
0

Het werk in de ondernemingsraad vraagt veel disciplines en vaardigheden. Hieronder een van de basiscursussen voor de OR

Je staat als nieuwe ondernemingsraad te trappelen om aan de slag te gaan. Maar er komt ook veel op je af. Wat kan en moet je eigenlijk allemaal? Hoe zorg je dat collega’s weten waar jullie mee bezig zijn? En hoe kom je te weten wat er op de werkvloer speelt, zodat je dit met de directeur kunt bespreken? Dit zijn allemaal zaken die je graag wil leren.

  • Maken van jaarplan en jaarverslag
  • Werken met de DIRC methode 
  • Podcast gratis lessen voor de nieuwe OR 10 

Cursusdag maken van een jaarplan en een jaarverslag

Samen met die andere betrokken collega’s heb jij je aangemeld toen de nieuwe ondernemingsraad werd opgericht. 

Jij bent gekozen om de achterban te vertegenwoordigen. Je vindt het belangrijk dat de stem van de werknemers niet in een echoput belandt.

Deze cursusdag maken van een jaarplan en jaarverslag helpt je om te komen tot de juiste inzichten, praktische tips en direct aan de slag. Alles wordt opgenomen dus je kan het later ook nog eens terugkijken. 

Je krijgt de tips en tricks ook op papier toegestuurd compleet in een echt cursusboek zoals jij ook zou krijgen tijdens een live training.

Mijn ervaring is dat online dit soort trainingen prima passen en omdat jij het kan nakijken kan je optimaal profiteren van de kennis die ik je die dag geef. Je kan het eindeloos terugkijken.

Wat is er nodig om mee te doen?

meldt je hier aan en als we met een clubje zijn gaan we van start.

Ik zoek naar minimaal 5 personen.

Ik ga tot maximaal 8 deelnemers dus je krijgt altijd voldoende aandacht.

Je kan je ook inschrijven voor een maatwerkversie voor jouw hele OR. Het is namelijk best heel goed om als OR je bewust te zijn van de kracht van het maken van een jaarplan.

Ervaringen met de Basiscursus OR:

DRIE DAGEN NIET INGEKAKT
" De verfrissende manier van lesgeven, deze was duidelijk, on point en erg fijn. De cursus was 3 dagen maar ik had geen enkele keer een moment van inkakken en daardoor is mij erg veel bij gebleven en was de cursus zo efficiënt mogelijk als hij maar kon zijn. "
Sebastian Jakobsen,
Van Doorne Nieuw OR-lid
HET CURSUSPLAN IS EEN LEIDRAAD
" niet strak het cursusplan volgen (is enkel een leidraad), de punaise in de ballon, beste Robbert..... en buiten de cursus uren ook aan teambuilding doen "
Harry Rooyakkers,
(Oude Rot in het vak) Gemeente Deurne, Ervaren OR-lid
GELIJK TOEPASBAAR IN DE PRAKTIJK
" Veel geleerd en uitkomst toepasbaar in de praktijk. Ongedwongen sfeer en veel geleerd. Onder andere over hoe de communicatie te verbeteren. "
Rudi Termaat,
Kingspan, Ervaren OR-lid.

Maatwerk voor als je met de OR een paar dagen op pad wil

Lorem ipasasassum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Elke nieuwe ondernemingsraad heeft zijn eigen uitdagingen en wensen. Niet raar, want geen enkele organisatie is hetzelfde. Onze ‘Basiscursus ondernemingsraad’ is daarom altijd op maat gemaakt. Samen met jou kijken we welk type training nodig is of dat een langer trainingsprogramma een beter idee is. Uiteraard is een traject voordeliger dan een dagdeel.

Wil je toch nog meer weten of heb je nog een vraag? Geen probleem. Wij helpen je graag verder. Stuur een mail, app of bel ons. Zo weet jij zeker of wij de juiste partij zijn om jouw ondernemingsraad te helpen.

Mail mij voor aanvullende informatie, gratis en vrijblijvend: hielke@hbuor.nl

Inschrijven voor de cursus jaarverslag en jaarplan schrijven? Meld je hier gemakkelijk aan en heb je nog vragen laat het mij weten in het opmerkingen veld

 

 
 
 
 

 

 
 

Vragen? Laat het ons weten 

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over ons aanbod? Bel, app of mail ons gerust. We helpen je graag verder. Voordat we een intake plannen, inventariseren we eerst jullie wensen en onderzoek of we een goede match zijn.

Ervaring van een deelnemer:

 ‘Zeer leerzaam en geen saaie les, dagen vlogen voorbij, veel gezelligheid’

Deelnemer Adrie, werkt in de ‘verkeersmaatregelen’, Starttraining (3 dagen, 8 dagdelen!)