Scholing ervaren OR: Klim als ervaren ondernemingsraad naar jullie top

Scholing ervaren OR: voor jou op maat gemaakt

Waarom komen wij eerst even bij je langs? Omdat elke training anders is. Bij ons geen 13 in een dozijn, maar een training op maat.

Zo kun jij straks aan de slag met het onderwerp waar je al een tijd tegenaan hikt. En ga je naar huis met een actieplan waar je meteen mee aan de slag kunt.

Je kunt kiezen voor een meerdaagse (2 of 3 dagen) scholing van jouw ondernemingsraad, maar ook voor een begeleidingstraject. Net waar jij behoefte aan hebt. Een begeleidingstraject vindt plaats bij jou op het werk. Het is ons advies om meerdaagse scholingen buiten de deur te organiseren.

Je wil net dat stapje extra zetten...

Als oude rot in het vak ken je het klappen van de zweep. Maar je wil net dat stapje extra zetten. De onderlinge samenwerking en de uitvoering van het OR-werk verbeteren. Een actueel onderwerp, zoals een organisatiewijziging bij de kop pakken. Of hulp bij de aanpak van een ingewikkelde adviesaanvraag.

Wij bieden verdiepende scholing voor de ervaren OR met een training op maat.

Leerzaam, zinvol, to the point en goed ingegaan op de dagelijkse praktijk. Ook fijn dat er op z’n tijd een grapje gemaakt wordt. Een deskundig persoon. 

Geuri van Breenen, Kingspan Insulation BV Tiel

Scholing voor de ervaren ondernemingsraad

Zet die extra stap!

  • Als ervaren ondernemingsraad heb je al aardig wat meegemaakt.
  • Je kent de WOR op je duimpje en het OR-vak heeft voor jou geen geheimen meer.
  • En toch kun je wel wat hulp gebruiken bij het OR-werk en in het contact met de bestuurder en achterban. 

Want die kleine organisatiewijzigingen zorgen voor veel onrust onder jouw collega’s.

  • Of je hebt een adviesvraag binnengekregen die een andere aanpak vraagt dan normaal.

Wat zou het fijn zijn als je hierover kunt sparren met een ervaren OR-adviseur. 

Training voor de ervaren OR

Eigenlijk ben je dus op zoek naar scholing voor jouw OR die een stap verder gaat. Een training waarin je echt de diepte in kunt en tot de essentie komt. Waar je zelf casussen mag inbrengen en daarmee op een praktische manier aan de slag gaat. Een training waarin je jouw aanpak evalueert en kijkt of het in deze casus misschien anders kan.

Zodat je voortaan: 

Het OR-werk nog beter uitvoert

Het OR-werk vraagt een goede organisatie en afstemming met je andere werk. Deze training helpt je om de juiste prioriteit te stellen in overleg met je collega's en je leidinggevende.

Beter onderling samenwerkt

Samen opzoek naar waar een ieder plezier in heeft. Als je iets wat je wil doen leuk vindt is de kans 100% groter dat je het gaat doen dan als dat niet het geval is. Samen zoeken wij naar de juiste combinatie van werk en OR lid.

Een kei bent in invloed uitoefenen

Invloed op de besluitvorming komt op verschillende wijzen tot stand. In ieder geval is vroeg in het traject het meest aantrekkelijke moment. Na deze cursus weet jij hoe en wanneer jij ALTIJD invloed kan uitoefenen

De ‘essentie van medezeggenschap’ toepast

De essentie is het stappenplan voor elke OR. Alle onderdelen die een OR moet ondernemen om invloed te verkrijgen komen terug. Het resultaat ligt aan de deskundigheid van de uitvoering. Met deze stappen en jullie eigen vaardigheid loop je altijd in de goede maat.

De bestuurder en het MT meekrijgt in jullie plannen

Samen kijken we naar het krachtenveld in jullie organisatie en hoe jullie daar mee om kunnen gaan. Met behulp van een goede methode en planmatig werken komen jullie bij je doel: een serieuze sparringpartner te zijn.

De achterban meekrijgt

Contact met al je collega's is dat mogelijk. Iedereen wil erbij horen. Dus gezamenlijk bepalen hoe de achterban het beste bereikt kan worden, welke stappen daarvoor nodig zijn en wat ze al wel of niet weten. Jullie zijn verantwoordelijk voor je eigen winkel-etalage. Tijdens een training zorgen we ervoor dat jouw achterban voortaan weet waar je voor staat.

Meer weten over Scholing ervaren OR: Klim als ervaren ondernemingsraad naar jullie top?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waarom wil je deze training volgen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen? Laat het ons weten 

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over ons aanbod? Bel, app of mail ons gerust. We helpen je graag verder. Voordat we een intake plannen, inventariseren we eerst jullie wensen en onderzoek of we een goede match zijn.

Zeer leerzaam en geen saaie les, dagen vlogen voorbij, veel gezelligheid

Starttraining (3 dagen, 8 dagdelen!)

Adrie

werkt in de 'verkeersmaatregelen'